Sign In

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 Carrière

"Een mooie carrière komt niet vanzelf, maar is iets waaraan je actief moet werken door de juiste opleiding te volgen, werkervaring op te doen en goed te netwerken.”
 
Volgens het bovenstaande (vertaalde) citaat is ieder lid van onze vereniging zelf verantwoordelijk voor zijn of haar loopbaanontwikkeling. Dit wil echter niet zeggen dat de vereniging de leden niet ondersteunt op hun carrièrepad als beleggingsprofessional. Vandaar de initiatieven die onze vereniging ontplooit op het vlak van loopbaanmanagement.
 
Deze initiatieven hebben een tweeledig doel: ten eerste willen we onze leden helpen om de juiste vaardigheden te verwerven en ten tweede willen we hen de juiste kansen bieden om hun carrièreambities te verwezenlijken. De vaardigheden kunnen uiteenlopen van gespreks- en netwerktechnieken tot de opstelling van het juiste cv. Bij het bieden van kansen kan worden gedacht aan bijvoorbeeld het onder de aandacht brengen van vacatures en het aanbevelen van CFA, RBA, RMFI en CIPM titelhouders bij relevante werkgevers als veelbelovende talenten.
 
De hoeksteen van onze initiatieven op het gebied van loopbaanmanagement is ons Mentoring Programma, maar daarnaast organiseren we ook ‘Working in…’ sessies die zijn bedoeld om leden een kijkje in de keuken van het beleggingsbeheer te geven. Deze sessies worden gegeven door ervaren professionals die in de betreffende functies werkzaam zijn. We organiseren ook workshops samen met wervingsbureaus die zich specifiek richten op onze branche. Zo helpen we onze leden bij de volgende stap in hun carrière of de voorbereiding daarvoor.
 
Om leden te begeleiden in hun loopbaan, geven we hen toegang tot een brede verscheidenheid aan carrièretools, zoals de Jobline en het Career Center, en organiseren we evenementen en workshops.​​

 Career Sponsors

Lead Sponsor of Career Management Activities:
 
Supporters:  
 

unnamed[1].png 

Logo Partners.png ​​​

 Links to:

 
 

Career Guide​

              ​

​​