Sign In

​​​​​​​​​​​​​​​

 Ons aanbod voor kandidaten

Kandidaten kunnen tegen een speciaal kandidaat tarief deelnemen aan de meeste activiteiten die door CFA Society VBA Netherlands aangeboden worden, met inbegrip van bijeenkomsten en cursussen in het kader van permanente educatie. Een kandidaat is iemand die een opleidingsprogramma van het CFA Institute (CIPM, CFA) of CFA Society VBA Netherlands (VBA, RMFI) volgt.


Activiteiten voor kandidaten

Daarnaast is er een ruim aanbod aan activiteiten speciaal voor kandidaten, zoals:

 

*** NIEUW Kandidaat-lidmaatschap  ***

Kandidaten in het CFA programma zijn zeer welkom als lid van onze vereniging middels het nieuwe kandidaat-lidmaatschap voor slechts €80 per verenigingsjaar! Dit is inclusief: 

  • Gratis deelname aan de live mock exams die 2x per jaar worden gehouden (normaal $65) en andere activiteiten die de examens ondersteunen
  • Kandidaat-specifieke workshops voor loopbaanontwikkeling of inhoudelijke evenementen gecombineerd met de mogelijkheid tot netwerken
  • Ons blad VBA Journaal, dat elk kwartaal een nieuw nummer heeft
  • Tweewekelijkse nieuwsbrief met aankondiging van evenementen, investment content en nieuws vanuit de vereniging
  • Deelname aan evenementen en het onderwijsaanbod van de vereniging (meestal gratis)
  • Toegang tot het mentorprogramma en de loopbaanontwikkeling activiteiten
  • Professionele uitwisseling en netwerken met meer dan 2.000 leden van de vereniging
  • Mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen in onze actieve commissies

Lees meer over het Kandidaat-lidmaatschap hier. Of neem contact met ons op via info@cfavba.nl voor meer informatie.

 

Andere lidmaatschappen

Als je meer dan een jaar werkervaring hebt, kom je ook in aanmerking voor het Affiliate lidmaatschap ($400); als je meer dan vier jaar werkervaring hebt, kom je in aanmerking voor het reguliere lidmaatschap ($400). Het lidmaatschap van de vereniging biedt veel voordelen, zoals gratis deelname aan de meeste bijeenkomsten, toegang tot de permanente educatie-agenda van het CFA Institute om uw PE-activiteiten bij te houden en toegang tot onze initiatieven op het gebied van loopbaanontwikkeling..

  
Klik hier voor meer informatie over de vereisten en voordelen van lidmaatschap van het CFA Institute en CFA Society VBA Netherlands.  


Kandidaten die geen lid zijn, zijn eveneens welkom bij onze evenementen en programma's voor permanente educatie tegen een kleine vergoeding. Kandidaten die zijn ingeschreven voor de RBA- en RMFI-programma's zijn al lid van de vereniging door hun overeenkomst met de VU.

 

Kandidaat-adviesraad

Om onze producten en dienstverlening aan kandidaten te verbeteren, wordt een Kandidaat-adviesraad ingesteld. Deze raad zet brainstormsessies op en geeft feedback. Neem contact op met Raphie Hayat als u interesse heeft om deel te nemen in deze Kandidaat-adviesraad.

Kortingen 

Nederlandse kandidaten en leden van CFA Society VBA Netherlands komen in aanmerking voor 10% korting op door Kaplan Schweser aangeboden examenvoorbereidingsmateriaal voor de programma's van CFA®, CAIA®, FRM® en CFA Institute Investment Foundations™. Maak hiervoor een account aan op https://portal.schweser.com  en vermeld bij uw bestelling de code: NetherlandsCFA om korting te krijgen.

Voor nadere informatie over de dienstverlening voor kandidaten kunt u contact opnemen met onze Education Chair Raphie Hayat.

 Kandidaten sponsor

Dankzij onze kandidaten sponsor:
AAM_Logo_CMYK.jpg 

 Agenda bijeenkomsten

Juni 2020​​​​ Levels I, II, III
12 februari  Exam Prep Workshop
12​ februari ​registratie deadline normaal tarief
​​11 maart  Laaste mogelijkheiod om te registreren 
16 mei  Live Mock Exams
6 juni  CFA Exam Levels I, II, III en Post Exam Drinks​​