Sign In

​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 RBA register

Momenteel zijn er ruim 1600 gediplomeerde beleggingsdeskundigen in het RBA Register​ ingeschreven. Het register wordt bijgehouden door het VBA-Opleidingsinstituut van Beleggingsdeskundigen Morreau.

Wilt u zich inschrijven in het register?

Dat kan alleen als u de VU-VBA opleiding Investment Management (vanaf 2010) of de VBA opleiding (voor 2010) met succes hebt afgerond. Verder is lidmaatschap​ van de vereniging een voorwaarde voor de inschrijving in het RBA register.​

Lijst

Algemene Verordening Gegevensverwerking vereist dat personen toestemming moeten geven voor het zichtbaar maken van hun persoonsgegevens aan derden. Het RBA Register is dus niet volledig.

Bent u ingeschreven in het RBA register en ontbreken uw gegevens op deze website? Meld het dan hier als u wel genoemd wilt worden.​ 

 RMFI register

Gediplomeerde Risk Managers kunnen in het RMFI Register​ worden ingeschreven. Het register wordt bijgehouden door Stichting Risk Manager for Financial Institutions.​

Wilt u zich inschrijven in het register?

Dat kan alleen als u de postdoctorale masteropleiding Risk Management for Financial Institutions aan de Vrije Universiteit met succes hebt afgerond. Verder is lidmaatschap​ van de vereniging een voorwaarde voor de inschrijving in het RMFI register.

Lijst

Algemene Verordening Gegevensverwerking vereist dat personen toestemming moeten geven voor het zichtbaar maken van hun persoonsgegevens aan derden. Het RMFI Register is dus niet volledig.

Bent u ingeschreven in het RMFI register en ontbreken uw gegevens op deze website? Meld het dan hier als u wel genoemd wilt worden.

 Ledenlijst

​Voor leden: zoek een ander lid bij CFA Institute Membership Directory