Sign In

​​​​​​​​​​​

 CFA Institute Programma’s

CFA Society VBA Netherlands promoot en ondersteunt de wereldwijd erkende en gerespecteerde programma's van CFA Institute: het CFA® Programma, het CIPM® Programma en het Investment Foundations® Programma.​

 

CFA Programma

CIPM Programma

Investment Foundations

Leidt tot

CFA® charter

CIPM® Programma Certificaat

Investment Foundations® Programma Certificaat

Voor

Portfolio en vermogensbeheerders, beleggings-en onderzoeksanalisten, professionals die betrokken zijn bij het besluitvormingsproces ten aanzien van investeringen; Finance studenten die willen werken als Investment Manager

Beleggingsprofessionals belast met het beoordelen en selecteren van portfolio managers, het evalueren van de prestaties van de portefeuille en het communiceren met klanten.

Degenen die werken met besluitvormers in investeringen; geeft een duidelijk inzicht in de beleggingssector, rollen en verantwoordelijkheden, en het vitale belang van ethisch gedrag.

 

Duur

Ongeveer drie jaar zelf-studie (drie examens); minimaal vier jaar werkervaring

Minimaal één jaar en twee examens

tot zes maanden voorbereiding en een examen

Voorwaarden

Ja

Nee

Nee

Beurzen

Ja

Ja

Nee

 

Voor vragen met betrekking tot CFA Institute Programma's, voorwaarden, cursussen, of registratieprocedures, neemt u contact op via email, of be​zoekt u de website van CFA Institute​.

Voor de verschillen en overeenkomsten tussen de drie CFA Institute Programma's klik hier of download de PDF-factsheet Welk programma is geschikt voor mij?

Of ga direct naar:

CFA Programma
CIPM Programma
Investment Foundations Programma​​

 Voor werkgevers

​CFA Institute Programma's worden voortdurend ontwikkeld en bijgewerkt om gelijke tred te houden met veranderingen in de industrie. De zelfstudie, praktijkgerichte en wereldwijd relevante programma's zijn een kosteneffectieve manier om ervoor te zorgen dat uw teams gekwalificeerd en deskundig zijn. Het lokale permanente educatie aanbod van CFA Society VBA Netherlands kan u helpen om kennis en vaardigheden van uw teams 'up-to-date' te houden.

Wilt u als werkgever of instituut meer informatie over onze programma's of de programma's van CFA Institute ontvangen, of wilt u een afspraak maken om zelf kennis te maken met onze programma's, neem dan hier contact op.​​​​​​