Sign In
 

​​​​​​​​​​

 PE governance

​Het PE-programma van CFA Society VBA Nederlands wordt afgestemd op de behoeften van leden en (lokale) wettelijke vereisten ten aanzien van kennis en vaardigheden. Deze behoeften en vereisten geven ons duidelijke richtlijnen en doelstellingen voor ons PE-programma: welke kennis en vaardigheden heeft een lid nodig die we moeten aanbieden.

Ons PE-platform wordt bestuurd door twee instanties. De PE-commissie en de Accreditatiecommissie​ zorgen er samen voor dat ons PE-programma voldoet aan de onderwijsbehoeften van de markt en professionele ontwikkelingsbehoeften van onze leden. Ze zien toe op de kwaliteit van het interne en externe onderwijsaanbod.

Commissieleden ge​​zocht​​​​​​

We zijn momenteel op zoek naar leden die zitting willen nemen in een van deze commissies. Meer informatie over de commissies en de gevraagde profielen van vrijwilligers is te vinden in de omschrijving de PE-commissie en de Accreditatiecommissie. Vindt u het leuk om bij te dragen aan ons PE programma en voldoet u aan het gestelde profiel, neem dan graag contact op met Anne-Marie Munnik​. Of misschien heeft u mensen in uw netwerk die interesse zouden hebben?​