Sign In

​​​​​​​​​​​

 Programma's

CFA Society VBA Netherlands promoot onderwijs en kennis ter verhoging van de professionele normen en diensten in de beleggingssector. Hiertoe bieden wij een breed spectrum van educatieve programma's aan voor beleggingsbeheerders. Ons kwalitatief hoogwaardige educatieve aanbod richt zich op  verschillende carrière stadia, functies en vaardigheden, en deze programma's worden continue ge-update en uitgebreid.

 

Programma

Beschrijving

Titel

CFA® Programma

Het Chartered Financial Analyst® Programma is hét Investment Management Programma voor professionals/afgestudeerden dat ter zelfstudie wordt aangeboden door CFA Institute. Het omvat begrip, analyse en toepassing van beleggingsinstrumenten, waardering van activa, en portefeuillebeheer.

Meer informatie over het CFA-programma vindt u op de website van CFA-Instituut of download de CFA charter fact card.

 

CFA® charter

VU/VBA Programma

In samenwerking met de Vrije University, biedt het VBA programma een Investment Management Programma voor professionals/afgestudeerden met een academische focus; het programma is sinds 2010 geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). De studie is bedoeld voor professionals in de vermogensbeheersector, maar is eveneens geschikt en toegankelijk voor de financiële sector in zijn geheel. 

Voor meer informatie klik hier​.

 

RBA, MSc

Masters in Risk Management for Financial Institutions (RMFI)

Deze professionele postacademische Risk Management opleiding wordt aangeboden in samenwerking met de Vrije Universiteit, heeft een academische focus, en is geaccrediteerd door NVAO. In een multidisciplinaire setting bereidt het programma afgestudeerden voor om complexe risicosituaties te analyseren, op te lossen en te rapporteren. 

Bezoek voor meer informatie de RMFI pagina​.

 

RMFI, MSc

CIPM® Programma

Het certificaat in Investment Performance Measurement (CIPM) Programma is een professionele opleiding met betrekking tot beleggingsprestaties en rIsicowaardering. Het omvat prestatiemeting, attributie, taxatie, en presentatie, evenals ethische en Global Investment Performance Standards (GIPS®).

Bezoek voor meer informatie over het CIPM Programma de website van CFA Institute.

 

CIPM Program Certificate

CFA Institute Investment Foundations® Programma

Het CFA Institute Investment Foundations® programma is een online zelfstudie cursus. De voltooiing ervan geeft degenen die werken met beleggings beslissers een duidelijk inzicht in de beleggingssector, rollen en verantwoordelijkheden, en het vitale belang van ethisch gedrag.

Voor meer informatie zie het Investment Foundations Program op de CFA Institute website of download de inhoudsbeschrijving van de syllabus.

 

Investment Foundations Program Certificate​​