Sign In

​​​​​​​​​

 Over Ons

Met trots presenteren wij CFA Society VBA Netherlands, ontstaan op 1 januari 2018 uit de fusie tussen CFA Society Netherlands en VBA beleggingsprofessionals. Als CFA Society VBA Netherlands dragen we bij aan de vooruitgang en stabiliteit van de ​beleggingswereld door het opstellen van normen, het aanscherpen van de ethiek, het verbeteren van de competentie en het delen van kennis.​

 Nieuws en Aankondigingen

Update MiFID II

Op 26 april stuurden wij samen met DSI een brief aan werkgevers waarvan medewerkers professioneel klantcontact hebben en daardoor moeten voldoen aan de MiFID II vereisten die per begin dit jaar van kracht zijn. Deze brief heeft betrekking op de kennistoetsen die aangeboden gaan worden door de Vrije Universiteit in samenwerking met CFA Society VBA Netherlands. Daarnaast hebben we een Q&A opgesteld. De brief en Q&A kunt u hierinzien. De inhoud van deze communicatie is afgestemd met de AFM.

Zodra meer informatie beschikbaar is – over de wijze van inschrijving, het hoe en wanneer de toets af te leggen en de kosten – berichten wij u hiervan middels onze nieuwsbrief en onze website.

Mocht u vragen hebben, kunt u ons een e-mail​ sturen of bellen naar +31 20 618 2812.

************

Directeur Anne-Marie Munnik RBA, luidt namens CFA Society VBA Netherlands de gong. De vereniging viert dat ze op 1 januari 2018 zijn ontstaan uit de fusie tussen CFA Society Netherlands en VBA beleggingsprofessionals. CFA VBA Opening Bell 18 April 2018.jpg
 
************
 
Op 15 maart jl. studeerde de 6e lichting studenten af aan de postgraduate masteropleiding Risk Management for Financial Institutions. Met het lidmaatschap van CFA Society VBA Netherlands kunnen de afgestudeerde studenten de titel Risk Manager Financial Institutions (RMFI). 
RMFI graduates 2018.jpg
 
************​​

 ​

 Supporters of our Mission

​​​ Amundi  Natixis Global Asset Management